World of Cooking het experience center waar service, kwaliteit en gezelligheid centraal staan!

world of cooking

showroom

Een ruim opgezette showroom met zorgvuldig uitgekozen keuken opstellingen. De keukens zijn o.a. afkomstig van het Duitse topmerk Nolte, de producent die tot de top 5 wereldwijd behoort. De opstellingen zijn zorgvuldig door ons samengesteld waarin we alle kastmogelijkheden laten zien. Alle keukens zijn voorzien van apparatuur uit onze huisselectie zoals SMEG, Bauknecht en Whirlpool, maar uiteraard leveren wij ook onder andere Miele, Inventum, Siemens en Bosch.  Ook hebben wij een mooie collectie fornuizen staan waaronder de nieuwste met inductie geïntegreerd. Gecentreerd in de showroom vind je de Nolte  inspiratieruimte, daar kun je alle verschillende mogelijkheden bij elkaar combineren. Kijken en vergelijken is immers een belangrijk aspect bij het vinden van jouw ideale keuken. 

Boven betreed je het verlengstuk van de showroom, namelijk de kookstudio. Hier staat gezelligheid en een huiselijke sfeer centraal. De ruimte is volledig ingericht om een kookworkshop te volgen voor groepen tot 50 personen. De kookstudio is voorzien van onze maatwerk keukens. Hier zit je dus helemaal goed als je een specifieke wens hebt, talloze mogelijkheden waaruit gekozen kan worden en eigenlijk is niks te gek. De maatwerk keukens zijn van onze leverancier Yard, een jonge onderneming die staat voor hoogwaardige kwaliteit en uniek design. In deze keukens is gekozen voor de modernste apparatuur en om dat het de kookstudio is zijn alle apparaten werkend aangesloten. Test de verschillende gebruikswijze van de lijnen en merken en ervaar welke het beste bij jouw past.  

‘’Eindejaarsactie! Bij aanschaf van een keuken ontvangt u een cadeaubon t.w.v. € 1000,- voor ons kook- en tafel assortiment. (Met merken als Villeroy&Boch en SMEG)

Samen met u ontwerpen wij uw droomkeuken, de keuken waar u iedere dag op nieuwe van geniet. Wij brengen uw droomkeuken tot leven doormiddel van en professionele 3D-tekening! Maak direct een afspraak en realiseer uw droomkeuken!’

    Voorkeurs dagen en tijden:
    Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij geopend van 10:00 – 17:00 uur. Buiten onze openingstijden om, is het 7 dagen per week mogelijk om op afspraak langs te komen.

    world of cooking

    Onze merken